Handleiding

Zo, dus jij wil:

Een “alert” melding plaatsen op de homepage

 1. Maak een bericht aan
 2. Koppel het bericht aan de categorie “Alert” (Er kan slechts 1 bericht in deze categorie geplaatst worden)
 3. De titel van het bericht wordt op de homepage als alert balk geplaatst. De titel is een link naar het bericht zelf.
 4. Verwijderen? gooi het bericht weg! (of de koppeling met de categorie “Alert” om het bericht niet meer op de homepage te tonen maar wel te bewaren)

Een gerecht in de menukaart maken of aanpassen

Een gerecht toevoegen

 1. Maak een nieuw bericht aan
 2. Geef het bericht als titel de naam van het gerecht
 3. Plaats het gerecht in de juiste menukaart door deze te koppelen aan een categorie. De Moo Ping koppel je bijvoorbeeld door deze in de subcategorie “Voorgerechten” te plaatsen van de hoofdcategorie “MenuRestaurant” (je plaats het gerecht dus niet in de hoofdcategorie). Je kunt een gerecht meerdere menukaarten plaatsen.

Een gerecht bewerken

 1. De prijs van een gerecht kun je invoegen of wijzigen bij de “Extra velden” onder het gerecht. Als je deze extra velden niet ziet kun je ze aanzetten bij het onderdeel “Opties” onder de button met 3 puntjes boven elkaar in de rechter bovenhoek.
 2. Pepers voeg je toe door het gerecht een tag mee te geven. Voor 2 pepers is dit bijvoorbeeld de tag “2 pepers”. Maak de keuze uit de tags: 1 peper, 2 pepers, 3 pepers, 4 pepers of 5 pepers.
 3. Een vegetarisch gerecht kun je een groen blaadje meegeven door de tag “vegetarisch” aan het gerecht te koppelen.
 4. Wil je meer informatie bij een gerecht plaatsen? Plaats dan onder de korte beschrijving het lay-out element “Meer”. Daaronder kun je aanvullende informatie plaatsen. Deze wordt zichtbaar als je in de menukaart doorklikt op het gerecht.